Rietdekkersbedrijf Wispels V.O.F.

Het bedrijf bestaat al vanaf 1940. Het bedrijf heette toen nog Rietdekkersbedrijf Veldkamp, naar de toenmalige eigenaar Willem Veldkamp. Het bedrijf startte als een éénmanszaak. De huidige eigenaar Johan Wispels heeft het vak dan ook van Veldkamp geleerd. In 1980 heeft Johan Wispels het bedrijf overgenomen en het omgedoopt tot het huidige Rietdekkersbedrijf Wispels. Inmiddels is het bedrijf een V.O.F. en werken er vijf mensen in vaste dienst. Daarnaast werken er een aantal parttime krachten en wordt er veel samengewerkt met andere rietdekkers. Hierdoor kan het bedrijf nu grote projecten aannemen en ook aan meerdere daken tegelijk werken.
Het bedrijf is ook erkend lid van de Vakfederatie Rietdekkers, wat inhoudt dat het een gediplomeerd bedrijf is dat aan de eisen van de Vakfederatie Voldoet. Voor meer informatie kunt u de website van de Vakfederatie Rietdekkers bezoeken.

 

 

Op de foto links ziet u Willem Veldkamp (links) en Johan Wispels (rechts) samen aan het werk. Na de overname van het bedrijf in 1980 heeft Willem Veldkamp nog jaren in het bedrijf meegewerkt.